Hvad er der sket med Iphones?

er der sket en vigtig udvikling med iphones?

ja. ja, der er der. jeg har, i al respekt for mor, dog endnu ikke startet den her iphone ned i jorden i raseri. den er så brugt og sløv at musik og facebook kan virkelig ikke virker sammen – det hakker og stopper, ja alt andet lige begge programmer. men det er dog ikke bare i farten og kapaciteten der er sket forandringer, det er tydeligt at den er meget mærkelig at have i lommen til parforhold til en nyere iphone – den er så kantet og mærkelig.
det er også lidt mærkeligt at måtte indrette en mobil fra flot, jeg trykker konstant forkert på tastaturet, på grund af den er det smallere og derfor rykker knapper et ægtepar millimeter, og jeg er behagelig på at det selvsamme sker når jeg kommer tilbage til den gamle. programmer er rykket lidt omkring, kan heldigvis rykkes tilbage, men det er utroligt så meget vane der er i det!
jeg synes der er sket en stor udvikling i både design og ydeevne, hvilket er klart – gammel teknologi og nye muligheder.

udviklingen i behov af iphone

det er utroligt hvad man kan bruge sin iphone til nu til dags – betaling af kvitteringer, afskrive nede i supermarkedet, betale i en tøjbutik og bruge den som gps. der er snart slet ikke fleste begrænsninger for hvad de kan bruges til. det stiller selvfølgelig nogle helt forskellige krav, og den udvikling er så meget tydelig fra generation 4 til 6, som jeg har været så heldig at opleve på egne fingre.