Hvad er der sket med Iphones?

er der sket en vigtig udvikling med iphones?

ja. ja, der er der. jeg har, i al respekt for mor, dog endnu virkelig ikke kastet den her iphone ned i gulvet i raseri. den er så gammel og sløv at musik og facebook kan overhovedet ikke funger sammen – det hakker og stopper, ja faktisk begge programmer. men det er dog overhovedet ikke kun i farten og kapaciteten der er sket forandringer, det er tydeligt at den er meget mærkelig at have i lommen til kærestepar til en nyere iphone – den er så kantet og mærkelig.
det er også lidt mærkeligt at skulle indrette en telefon fra moderne, jeg trykker konstant galt på tastaturet, grundet den er det smallere og derfor rykker knapper et par millimeter, og jeg er behagelig på at det selvsamme sker når jeg kommer tilbage til den gamle. programmer er skubet lidt gennem, kan heldigvis rykkes tilbage, men det er sindssyge så vildt meget vane der er i det!
jeg synes der er sket en stor udvikling i både design og ydeevne, hvilket er klart – ny teknologi og nye muligheder.

udviklingen i brug af iphone

det er utroligt hvad man kan bruge sin iphone til nu til dags – betaling af kvitteringer, afregne nede i supermarkedet, betale i en tøjbutik og bruge den som gps. der er snart slet ikke mange begrænsninger for hvad de kan bruges til. det stiller selvfølgelig nogle helt adskillige krav, og den udvikling er vildt meget tydelig fra generation fire til 6, som jeg har været så heldig at opleve på egne fingre.