Hvad er der sket med Iphones?

er der sket en vigtig udvikling med iphones?

ja. ja, der er der. jeg har, i al respekt for mor, dog endnu slet ikke startet den her iphone ned i gulvet i raseri. den er så anderledes og sløv at musik og facebook kan slet ikke fungerer sammen – det hakker og stopper, ja egentlig begge programmer. men det er dog slet ikke kun i farten og kapaciteten der er sket forandringer, det er tydeligt at den er så meget mærkelig at have i lommen til forhold til en nyere iphone – den er så kantet og mærkelig.
det er også lidt mærkeligt at måtte indrette en mobil fra flot, jeg trykker konstant forkert på tastaturet, fordi den er det smallere og derfor rykker knapper et par millimeter, og jeg er behagelig på at det selvsamme sker når jeg kommer tilbage til den gamle. programmer er bevæget lidt rundt, kan heldigvis rykkes tilbage, men det er sindssyge så så meget vane der er i det!
jeg synes der er sket en vigtig udvikling i både design og ydeevne, hvilket er klart – flot teknologi og nye muligheder.

udviklingen i behov af iphone

det er utroligt hvad man kan bruge sin iphone til nu til dags – betaling af kvitteringer, betale nede i supermarkedet, betale i en tøjbutik og bruge den som gps. der er snart virkelig ikke mange begrænsninger for hvad de kan bruges til. det stiller selvfølgelig nogle helt diverse krav, og den udvikling er meget tydelig fra generation 4 til 6, som jeg har været så heldig at opleve på egne fingre.