Hvad er der sket med Iphones?

er der sket en vigtig udvikling med iphones?

ja. ja, der er der. jeg har, i al respekt for mor, dog endnu ikke lanceret den her iphone ned i jorden i raseri. den er så flot og sløv at musik og facebook kan slet ikke funger sammen – det hakker og stopper, ja egentlig begge programmer. men det er dog slet ikke bare i farten og kapaciteten der er sket forandringer, det er tydeligt at den er så meget mærkelig at have i lommen til forhold til en nyere iphone – den er så kantet og mærkelig.
det er også lidt mærkeligt at skulle indrette en mobil fra brugt, jeg trykker konstant forkert på tastaturet, fordi den er det smallere og derfor rykker knapper et parforhold millimeter, og jeg er sikker på at det samme sker når jeg kommer tilbage til den gamle. programmer er skubet lidt omkring, kan heldigvis rykkes tilbage, men det er utroligt så vildt meget vane der er i det!
jeg synes der er sket en stor udvikling i både design og ydeevne, hvilket er klart – brugt teknologi og nye muligheder.

udviklingen i brug af iphone

det er utroligt hvad man kan bruge sin iphone til nu til dags – betaling af regninger, afbetale nede i supermarkedet, afskrive i en tøjbutik og bruge den som gps. der er snart overhovedet ikke enormt mange begrænsninger for hvad de kan bruges til. det stiller selvfølgelig nogle helt forskellige krav, og den udvikling er vildt meget tydelig fra generation 4 til 6, som jeg har været så heldig at opleve på egne fingre.