Hvad er der sket med Iphones?

er der sket en stor udvikling med iphones?

ja. ja, der er der. jeg har, i al respekt for mor, dog endnu overhovedet ikke lanceret den her iphone ned i jorden i raseri. den er så moderne og sløv at musik og facebook kan ikke fungerer sammen – det hakker og stopper, ja dybest set begge programmer. men det er dog slet ikke bare i farten og kapaciteten der er sket forandringer, det er tydeligt at den er vildt meget mærkelig at have i lommen til ægtepar til en nyere iphone – den er så kantet og mærkelig.
det er også lidt mærkeligt at skulle indrette en telefon fra gammel, jeg trykker konstant forkert på tastaturet, grundet den er det smallere og derfor rykker knapper et forhold millimeter, og jeg er sikker på at det selvsamme sker når jeg kommer tilbage til den gamle. programmer er bevæget lidt gennem, kan heldigvis rykkes tilbage, men det er grænseoverskridende så så meget vane der er i det!
jeg synes der er sket en stor udvikling i både design og ydeevne, hvilket er klart – anderledes teknologi og nye muligheder.

udviklingen i behov af iphone

det er utroligt hvad man kan bruge sin iphone til nu til dags – betaling af kvitteringer, afregne nede i supermarkedet, betale i en tøjbutik og bruge den som gps. der er snart overhovedet ikke enormt mange begrænsninger for hvad de kan bruges til. det stiller selvfølgelig nogle helt diverse krav, og den udvikling er meget tydelig fra generation 4 til 6, som jeg har været så heldig at opleve på egne fingre.