Hvad er der sket med Iphones?

er der sket en stor udvikling med iphones?

ja. ja, der er der. jeg har, i al respekt for mor, dog endnu ikke kastet den her iphone ned i jorden i raseri. den er så ny og sløv at musik og facebook kan overhovedet ikke funger sammen – det hakker og stopper, ja faktisk begge programmer. men det er dog ikke bare i farten og kapaciteten der er sket forandringer, det er tydeligt at den er meget mærkelig at have i lommen til ægtepar til en nyere iphone – den er så kantet og mærkelig.
det er også lidt mærkeligt at måtte indrette en telefon fra brugt, jeg trykker konstant galt på tastaturet, grundet den er det smallere og derfor rykker knapper et ægtepar millimeter, og jeg er behagelig på at det samme sker når jeg kommer tilbage til den gamle. programmer er bevæget lidt omkring, kan heldigvis rykkes tilbage, men det er ekstremt så meget vane der er i det!
jeg synes der er sket en stor udvikling i både design og ydeevne, hvilket er klart – moderne teknologi og nye muligheder.

udviklingen i behov af iphone

det er utroligt hvad man kan bruge sin iphone til nu til dags – betaling af regninger, afbetale nede i supermarkedet, afregne i en tøjbutik og bruge den som gps. der er snart virkelig ikke fleste begrænsninger for hvad de kan bruges til. det stiller selvfølgelig nogle helt adskillige krav, og den udvikling er vildt meget tydelig fra generation 4 til 6, som jeg har været så heldig at opleve på egne fingre.